mardawa-basa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mardawa-basa (Kw)

  1. têmbung (basa) kang ngrêsêpake (alus);
  2. ahli basa (ulah kêkarangan).








Kata kunci/keywords: arti mardawa-basa, makna mardawa-basa, definisi mardawa-basa, tegese mardawa-basa, tegesipun mardawa-basa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org