mardikani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mardikani Aksara Jawa: [[ꦩrdiꦏꦤꦶ| (ma)rdi (rdi) (ka)ꦤꦶ (ni)]]
Lingga:

  1. (Kw) njarwani, nêrangake;;
Kacocogna karo pardika.








Kata kunci/keywords: arti mardikani, makna mardikani, definisi mardikani, tegese mardikani, tegesipun mardikani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org