maris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maris krama/ngoko

  1. mbage warisan;
  2. olèh warisan;








Kata kunci/keywords: arti maris, makna maris, definisi maris, tegese maris, tegesipun maris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org