maris

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maris krama/ngoko

  1. mbage warisan;
  2. olèh warisan;







Kata kunci/keywords: arti maris, makna maris, definisi maris, tegese maris, tegesipun maris

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.