markata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

markata Aksara Jawa: [[ꦩrkaꦠ| (ma)rka (rka) (ta)]]
Lingga:

  1. (Kw) jumêrud.








Kata kunci/keywords: arti markata, makna markata, definisi markata, tegese markata, tegesipun markata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org