marus

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

marus Aksara Jawa: (ma)ꦫꦸ (ru)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. (Kw) gêtih.







Kata kunci/keywords: arti marus, makna marus, definisi marus, tegese marus, tegesipun marus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.