mastuti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mastuti Aksara Jawa: [[ꦩstuꦠꦶ| (ma)stu (stu)ꦠꦶ (ti)]]
Lingga:

  1. (Kw) ngalêm, nyêmbah.








Kata kunci/keywords: arti mastuti, makna mastuti, definisi mastuti, tegese mastuti, tegesipun mastuti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org