matal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

matal Aksara Jawa: (ma) (ta)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. pc mèh garing (tmr. jagung lsp);;
Kacocogna karo maktal.








Kata kunci/keywords: arti matal, makna matal, definisi matal, tegese matal, tegesipun matal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.