mawêrdi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mawêrdi Aksara Jawa: [[ꦩꦮꦼrdi| (ma)ꦮꦼ ()rdi (rdi)]]
Lingga:

  1. (Kw) mundhak-mundhak.








Kata kunci/keywords: arti mawêrdi, makna mawêrdi, definisi mawêrdi, tegese mawêrdi, tegesipun mawêrdi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org