mawijah-wijah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mawijah-wijah Aksara Jawa: (ma)ꦮꦶ (wi) (ja) (h)ꦮꦶ (wi) (ja) (h)
Lingga:

  1. (Kw) sênêng-sênêng;;
Kacocogna karo wijah.








Kata kunci/keywords: arti mawijah-wijah, makna mawijah-wijah, definisi mawijah-wijah, tegese mawijah-wijah, tegesipun mawijah-wijah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org