merak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

merak Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ra)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg misah, mêgat;;
Kacocogna karo perak.







Kata kunci/keywords: arti merak, makna merak, definisi merak, tegese merak, tegesipun merak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.