micêk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

micêk Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦕꦼ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg ks turu;;
Kacocogna karo picak, picêk, micak.







Kata kunci/keywords: arti micêk, makna micêk, definisi micêk, tegese micêk, tegesipun micêk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.