miki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

miki Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦏꦶ (ki)
Lingga:

  1. êngg mau.







Kata kunci/keywords: arti miki, makna miki, definisi miki, tegese miki, tegesipun miki

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.