minggung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

minggung Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (ng)ꦒꦸ (gu) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) gonjing, orêg.








Kata kunci/keywords: arti minggung, makna minggung, definisi minggung, tegese minggung, tegesipun minggung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.