minging

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

minging Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦔꦶ (ngi) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) ngambar awangi.








Kata kunci/keywords: arti minging, makna minging, definisi minging, tegese minging, tegesipun minging
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org