mingklik-mingklik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mingklik-mingklik pc

  1. ana ing papan kang dhuwur;
  2. ent dhiri bangêt.








Kata kunci/keywords: arti mingklik-mingklik, makna mingklik-mingklik, definisi mingklik-mingklik, tegese mingklik-mingklik, tegesipun mingklik-mingklik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.