minglar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

minglar Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (ng) (la) (r)
Lingga:

  1. (Kw) milar, mlumpat nisih.








Kata kunci/keywords: arti minglar, makna minglar, definisi minglar, tegese minglar, tegesipun minglar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org