miwaha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

miwaha Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (wa) (ha)
Lingga:

  1. (Kw) mulyakake (mbawahi) pêngantèn, pista;;
Kacocogna karo wiwaha.








Kata kunci/keywords: arti miwaha, makna miwaha, definisi miwaha, tegese miwaha, tegesipun miwaha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org