mlaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mlaya Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m) (la) (ya)
Lingga:

  1. (Kw) lunga mrana-mrana;;
Kacocogna karo malaya.








Kata kunci/keywords: arti mlaya, makna mlaya, definisi mlaya, tegese mlaya, tegesipun mlaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org