mlêbu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka mlebu)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mlêbu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mlêbu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mênyang têkan) ing jêro;
  2. mênyang ing pagawean, pamulangan lsp;
  3. mèlu iksamên lsp;
  4. mênyang (seba) ing kraton (dalême priyayi gêdhe);
  5. dadi (saradhadhu, warga pakumpulan lsp);
  6. ngrasuk agama;
  7. kang ditampa (tmr. dhuwit)
Kacocogna karo
  • lêbu, lêbon.








Kata kunci/keywords: arti mlêbu, makna mlêbu, definisi mlêbu, tegese mlêbu, tegesipun mlêbu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org