mlenca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mlenca (Kw)

  1. wong alasan(-asor);
  2. ora tuhu, ora nuhoni.








Kata kunci/keywords: arti mlenca, makna mlenca, definisi mlenca, tegese mlenca, tegesipun mlenca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.