mombak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mombak Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦩ꧀ (m) (ba)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. (Kw) ngombak;;
Kacocogna karo ombak.








Kata kunci/keywords: arti mombak, makna mombak, definisi mombak, tegese mombak, tegesipun mombak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.