monjo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

monjo Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦚ꧀ꦗꦺꦴ
Lingga:

  1. êngg luwih tinimbang pêpadhane;;
Kacocogna karo onjo.








Kata kunci/keywords: arti monjo, makna monjo, definisi monjo, tegese monjo, tegesipun monjo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org