mrêdangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrêdangga Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m) () (da) (ng) (ga)
Lingga:

  1. (Kw) ak gamêlan.








Kata kunci/keywords: arti mrêdangga, makna mrêdangga, definisi mrêdangga, tegese mrêdangga, tegesipun mrêdangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.