mrajaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrajaya Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m) (ra) (ja) (ya)
Lingga:

  1. (Kw) ngalahake, matèni;;
Kacocogna karo prajaya.








Kata kunci/keywords: arti mrajaya, makna mrajaya, definisi mrajaya, tegese mrajaya, tegesipun mrajaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org