mrastawakake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrastawakake Aksara Jawa: [[ꦩ꧀ꦫstaꦮꦏꦏꦺ|ꦩ꧀ (m) (ra)sta (sta) (wa) (ka)ꦏꦺ (ke)]]
Lingga:

  1. (Kw) maspadakake;;
Kacocogna karo prastawa.








Kata kunci/keywords: arti mrastawakake, makna mrastawakake, definisi mrastawakake, tegese mrastawakake, tegesipun mrastawakake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.