muhun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muhun Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦲꦸ (hu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) nangis;;
Kacocogna karo muwun.








Kata kunci/keywords: arti muhun, makna muhun, definisi muhun, tegese muhun, tegesipun muhun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org