mukara

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mukara Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ka) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) ak pangarêp, lêlurah.







Kata kunci/keywords: arti mukara, makna mukara, definisi mukara, tegese mukara, tegesipun mukara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.