mulus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mulus Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦭꦸ (lu)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. rêsik (suci) atine.








Kata kunci/keywords: arti mulus, makna mulus, definisi mulus, tegese mulus, tegesipun mulus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org