mumundri, mundri-mundri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mumundri, mundri-mundri Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦩꦸ (mu)ꦤ꧀ (n)ꦢꦿꦶ (dri) (,) (_)ꦩꦸ (mu)ꦤ꧀ (n)ꦢꦿꦶ (dri)ꦩꦸ (mu)
Lingga: (mundri)

  1. (Kw) barang kang pangaji bangêt (ent kang kinasih).








Kata kunci/keywords: arti mumundri, mundri-mundri, makna mumundri, mundri-mundri, definisi mumundri, mundri-mundri, tegese mumundri, mundri-mundri, tegesipun mumundri, mundri-mundri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.