munci

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

munci Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦤ꧀ (n)ꦕꦶ (ci)
Lingga:

  1. êngg ak gundhik (sêlir).








Kata kunci/keywords: arti munci, makna munci, definisi munci, tegese munci, tegesipun munci
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.