mundri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mundri (Kw)

  1. nyamat (ing kuluk);
  2. pênthil;








Kata kunci/keywords: arti mundri, makna mundri, definisi mundri, tegese mundri, tegesipun mundri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.