murwani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

murwani Aksara Jawa: [[ꦩꦸrwaꦤꦶ|ꦩꦸ (mu)rwa (rwa)ꦤꦶ (ni)]]
Lingga:

  1. (Kw) miwiti, ngadani;;
Kacocogna karo purwa.








Kata kunci/keywords: arti murwani, makna murwani, definisi murwani, tegese murwani, tegesipun murwani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org