musala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

musala Aksara Jawa: ꦩꦸꦱꦭ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) gada, pênthung.








Kata kunci/keywords: arti musala, makna musala, definisi musala, tegese musala, tegesipun musala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org