musala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

musala Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (sa) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) gada, pênthung.








Kata kunci/keywords: arti musala, makna musala, definisi musala, tegese musala, tegesipun musala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org