musama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

musama Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (sa) (ma)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak karam, kaanane kang lugu.








Kata kunci/keywords: arti musama, makna musama, definisi musama, tegese musama, tegesipun musama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.