musawarat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

musawarat Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (sa) (wa) (ra)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak rêmbug;








Kata kunci/keywords: arti musawarat, makna musawarat, definisi musawarat, tegese musawarat, tegesipun musawarat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org