musika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

musika Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦱꦶ (si) (ka)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tikus.








Kata kunci/keywords: arti musika, makna musika, definisi musika, tegese musika, tegesipun musika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org