nêbda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nêbda


  1. (Kw) clathu, gunêman;;
Kacocogna karo sabda.








Kata kunci/keywords: arti nêbda, makna nêbda, definisi nêbda, tegese nêbda, tegesipun nêbda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.