nêkêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nêkêni


  1. krama/ngoko mènèhi têkên (ent nulungi);;
Kacocogna karo têkên.








Kata kunci/keywords: arti nêkêni, makna nêkêni, definisi nêkêni, tegese nêkêni, tegesipun nêkêni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.