nêrahake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nêrahake


  1. (Kw) masrahake;;
Kacocogna karo srah.








Kata kunci/keywords: arti nêrahake, makna nêrahake, definisi nêrahake, tegese nêrahake, tegesipun nêrahake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org