nahwu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nahwu


  1. (Ar) krama/ngoko ak paramasastra (Arab).








Kata kunci/keywords: arti nahwu, makna nahwu, definisi nahwu, tegese nahwu, tegesipun nahwu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org