Menyang kontèn

nakal

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

nakal krama/ngoko

  1. ndhugal, ala atiné;
  2. ora manutan (tmr. jaran).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti nakal, makna nakal, definisi nakal, tegese nakal, tegesipun nakal

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.