nakal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nakal krama/ngoko

  1. ndhugal, ala atine;
  2. ora manutan (tmr. jaran).








Kata kunci/keywords: arti nakal, makna nakal, definisi nakal, tegese nakal, tegesipun nakal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org