nambang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nambang


  1. nyabrangake sarana prau;;
Kacocogna karo tambang.








Kata kunci/keywords: arti nambang, makna nambang, definisi nambang, tegese nambang, tegesipun nambang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org