nampurnakake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nampurnakake


  1. (Kw) nyampurnakake;;
Kacocogna karo sampurna.








Kata kunci/keywords: arti nampurnakake, makna nampurnakake, definisi nampurnakake, tegese nampurnakake, tegesipun nampurnakake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org