narukrama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

narukrama


  1. (Kw) tumindak kang murang tata;;
Kacocogna karo saru.








Kata kunci/keywords: arti narukrama, makna narukrama, definisi narukrama, tegese narukrama, tegesipun narukrama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org