nawala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nawala
Lingga:(Kw)

  1. layang;
  2. layang katêrangan.








Kata kunci/keywords: arti nawala, makna nawala, definisi nawala, tegese nawala, tegesipun nawala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.