nawala

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nawala
Lingga:(Kw)

  1. layang;
  2. layang katêrangan.







Kata kunci/keywords: arti nawala, makna nawala, definisi nawala, tegese nawala, tegesipun nawala

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.