nembo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nembo


  1. êngg krama/ngoko ngising ditadhahi godhong banjur dibuwang.








Kata kunci/keywords: arti nembo, makna nembo, definisi nembo, tegese nembo, tegesipun nemboBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org