nembo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nembo


  1. êngg krama/ngoko ngising ditadhahi godhong banjur dibuwang.








Kata kunci/keywords: arti nembo, makna nembo, definisi nembo, tegese nembo, tegesipun nembo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.