ngambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ngambu


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngrasakake ambuning kêmbang lsp. sarana irung;;

Kacocogna karo ambu.








Kata kunci/keywords: arti ngambu, makna ngambu, definisi ngambu, tegese ngambu, tegesipun ngambuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org