ngambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

ngambu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngrasakake ambuning kêmbang lsp. sarana irung;;

Kacocogna karo ambu.







Kata kunci/keywords: arti ngambu, makna ngambu, definisi ngambu, tegese ngambu, tegesipun ngambu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.