nganta-anta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nganta-anta


  1. (Kw) kêpengin bangêt (kumudu malês lsp);;
Kacocogna karo anta.








Kata kunci/keywords: arti nganta-anta, makna nganta-anta, definisi nganta-anta, tegese nganta-anta, tegesipun nganta-anta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.