nggraut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nggraut Aksara Jawa: (ng)ꦒ꧀ (g) (ra)ꦲꦸ (hu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (graut)
krama/ngoko

  1. nggaruk (nyuwèk) nganggo kuku.









Kata kunci/keywords: arti nggraut, makna nggraut, definisi nggraut, tegese nggraut, tegesipun nggraut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.