nggrecoki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggrecoki
Lingga: (grecok)
krama/ngoko

  1. ngajak gunêman arêp ngglêmbuk;
  2. nyêngèsi.








Kata kunci/keywords: arti nggrecoki, makna nggrecoki, definisi nggrecoki, tegese nggrecoki, tegesipun nggrecoki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org